Μενού
Λαγούμι στην Κόρινθο
Λαγούμι στην Κόρινθο | Korinthia24.gr
  • Α-
  • Α+

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega, στάθηκε στην υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία υπογραμμίζοντας τόσο ότι η υπόθεση έχει περισσότερο κοινωνικό, παρά αστυνομικό ενδιαφέρον όσο ότι βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας.

«Τα παιδιά της οικογένειας βρέθηκαν και είναι πλέον με ένα συγγενικό τους πρόσωπο. Θα γίνει εξέταση DNA, απόρροια της εισαγγελικής πρότασης καθώς κυοφορείται ένα μωρό, και δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο πατέρας» τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η οξεία παρέμβαση του εισαγγελέα οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν παιδάκια στην υπόθεση. Ο 45χρονος στην Κορινθία κρατείται για πλημμελήματα και η ουσία, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό θέμα, πρέπει να εντοπιστούν κι άλλες τέτοιες ομάδες» συνέχισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Κορινθία: Ο μισθός που έπαιρνε ο πατέρας

Την ίδια ώρα μυστήριο προκαλεί η υπόθεση με την εργασία του 45χρονου πατέρα στην Κορινθία, με το Star να φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο, το οποίο έδειχνε τη μισθοδοσία του.

Το έγγραφο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προέρχεται από το Δήμο Ερέτριας, στον οποίο θεωρητικά εργαζόταν ο 45χρονος και μέσω τηλεργασίας. Η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου δήλωσε για τον άνδρα πως «παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» και ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει στείλει δύο φορές έγγραφο στον 45χρονο. «Έστειλα έγγραφα στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλώ σε απολογία, γιατί δεν παρουσιαζόταν. Τον έχουμε καλέσει από τις 16-17 Ιανουαρίου, μια νέα δημοτική αρχή, να οργανωθούμε, να δούμε το νομικό πλαίσιο, ποια καθήκοντα εκτελεί, αν μπορεί να τα κάνει».

Δείτε επίσης:

Η 19χρονη που ζει σε άλλον αιώνα - Στη μέση του πουθενά χωρίς νερό, θέρμανση και ρεύμα

Ο ταβερνιάρης στην Καβάλα που χαρίζει όλα τα έσοδα μιας μέρας για τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου

Η αλήθεια για την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA