«Σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη και την ευχαριστώ γι αυτή την απόφαση», είναι το πρώτο μήνυμα του Βαγγέλη Μπαταρλή ή αλλιώς του (πρώην) «αστυνομικού του ΤikTok» όπως είναι ευρύτερα γνωστός, μετά την αποφυλάκισή του.
Ο πρώην αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν βαρύνεται πλέον με τις κατηγορίες των ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σπίτι του. Άλλωστε, ο νεαρός που φιλοξενούσε, από την πρώτη στιγμή το είχε πάρει πάνω του και είχε πει πως είναι δικά του και μάλιστα ο Μπαταρλής δεν είχε ιδέα γι αυτά.
Διαβάστε ακόμα: Αστυνομικός του TikTok: Μονακό, Αμάλφι, Μεξικό, Hayabusa - Το τζετ σετ ενός μισθωτού των 1.000 ευρώ
Ο πρώην αστυνομικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δικηγόρο του, τους φίλους και την οικογένειά του αλλά και όσους τον στήριξαν σε αυτή την περιπέτεια, «κόντρα στην κακία και τη χολή που έβγαλαν πολλοί χωρίς καν να με ξέρουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την ουσία της υπόθεσης, «επειδή σέβομαι τη δικαστική διαδικασία να μιλήσω στα αρμόδια όργανα όταν πρέπει».
Διαβάστε ακόμα: Ελεύθερος ο αστυνομικός του TikTok για τα ναρκωτικά
- Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα στον σύζυγό της που κάνει το διαδίκτυο να «λιώνει»: «Δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ»
- Ενέδρα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία Εξάρχεια: Τα σενάρια που εξετάζονται
- Μακριά αλλά τρομερό φαγητό: Αυτό είναι το πιο αδικημένο ελληνικό νησί για διακοπές
- Σκύλος 90FM: Ποιος βρίσκεται πίσω από τον πιο καλτ ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.