Μενού
οι πιο άσχημες πόλεις της ελλάδας
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Επίσης, συχνά, με ένα ταξίδι στην επαρχία, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως συμβαίνει κι εκεί μια εκδοχή gentrification (εξευγενισμού), όπου αρκετές πόλεις προσπαθούν να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά τους και να μοιάσουν σε περιοχές της Αθήνας.

Στη Δράμα για παράδειγμα, ο επισκέπτης που διασχίζει για πρώτη φορά το πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, έρχεται σε επαφή με ένα παραδεισένιο, πανέμορφο μέρος, ένα γλυκό, αστικό πίνακα με μακεδονίτικα πινέλα.

Η εικόνα στο κέντρο της πόλης είναι τελείως διαφορετική, πιο «αθηναϊκή» και αδιάφορη. Αντίστοιχες εικόνες θαρρώ πως υπάρχουν και σε άλλες πόλεις, όπως πχ. στη Λαμία, με το υπέροχο κάστρο, και με το κέντρο, που θα μπορούσε να έχει κρατήσει κάτι από τη λαμιώτικη πρωτοτυπία του.

Ένας TikToker έβαλε στη σειρά τις πιο άσχημες πόλεις της Ελλάδας, σε ένα post που όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. 

Η λίστα

10. Σέρρες

9. Δράμα 

8. Κιλκίς

7. Καρδίτσα

6. Τρίπολη

5. Άρτα

4. Ηγουμενίτσα

3. Αγρίνιο

2. Λαμία

1. Θήβα

Και αυτό είναι το επίμαχο post με τις 10 πιο άσχημες πόλεις, στο TikTok.

Δείτε επίσης:

Η περιοχή στην Ελλάδα που βγάζει νικητές Τζόκερ - Πού έχουν παιχτεί τα περισσότερα τυχερά δελτία

Πόρνες, κεριά και δείπνο με κάστανα - Η πιο προκλητική βραδιά στην ιστορία του Μεσαίωνα

Παίκτης στον Τροχό της Τύχης δεν έλυσε τον γρίφο ενώ έλειπε μόνο ένα γράμμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA