Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες (10/06) στην Πετρούπολη όταν μια 46χρονη γυναίκα διαπληκτίστηκε με τον οδηγό ενός άλλου αυτοκινήτου για την προτεραιότητα στον δρόμο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ένα άτομο, πιθανότατα ο οδηγός από το αυτοκίνητο βγήκε και γρονθοκόπησε την γυναίκα στέλνοντάς την στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Δεν σταμάτησε όμως σε αυτό, καθώς προκάλεσε και ζημιές στο αυτοκίνητο της γυναίκας και στη συνέχεια έφυγε από το σημείο.
Οι άνδρες της ασφάλειες προσπαθούν από τις κάμερες να εντοπίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου και να του περάσουν χειροπέδες.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Γιώργος Κιμούλης για #metoo: «Πέσατε από τα σύννεφα με όσα μαθεύτηκαν;»
- Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, το «σαμποτάζ του Έβρου» και η... ζάχαρη στα τεθωρακισμένα
- Γιώργος Παράσχος: «Είχα διπλό καρκίνο, μόλις το έμαθα κάθισα σε ένα παγκάκι και έκλαψα όσο δεν πάει»
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.