Το βράδυ της Δευτέρας (08/06), σημειώθηκε ατύχημα με επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο το οποίο προσέκρουσε στο στον βόρειο λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές ζημιές.
Ειδικότερα και όπως μεταφέρει το irafina.gr, το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Andros King έπεσε στο σημείο και το έκοψε, κυριολεκτικά, στα δύο.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί επιβαινόντων του πλοίου, αλλά και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση ή διαρροή καυσίμων.
Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες λιμενικές Αρχές, που προχώρησαν σε καταγραφή του περιστατικού και αξιολόγηση των ζημιών.
Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.