Από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, μέχρι την Ελληνική Αστυνομία, η παραφιλολογία για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε από τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος: Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ).
Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΛΑΣ, μιλώντας στην εκπομπή «Το Χουμε», στον ΣΚΑΪ, τοποθετήθηκε με τη σειρά της για το όνομα του νέου πολιτικού φορέα.
«Πώς νιώθετε που υπάρχει και άλλη εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ;», ρώτησε χιουμοριστικά ο Κώστας Τσουρός. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι μια και αυτό δεν αλλάζει», απάντησε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου και συμπλήρωσε: «Είναι διαφορετικές οι τελείες, προσοχή».
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.