Μενού
Η εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά
Η εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα, είχαν οργανώσει πολύ καλό το σχέδιο δράσης τους και έτσι μετά το έγκλημα κατάφεραν να διαφύγουν μέσα από το βουνό για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega από τις έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει ότι οι δράστες είχαν προχωρήσει στη χαρτογράφηση περιοχής κι είχαν διαλέξει χωματόδρομους για διαφυγή μέσα από το βουνό μετά τη διάπραξη της δολοφονίας.

Μάλιστα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας φαίνεται να είναι έμπειρος, καταφέρνοντας να αποφύγει κάμερες ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι η συνολική διάρκεια της εκτέλεσης του επιχειρηματία στη Μάνδρα ήταν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Ιδιωτική διαφορά «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR αναφέρει πως οι αστυνομικοί προσανατολίζονται σε ιδιωτική διαφορά που είχε ο επιχειρηματίας, είτε από επαγγελματική δοσοληψία είτε από διαφορά με πρόσωπο από το στενό του κύκλο.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ξεψαχνίζει τα επαγγελματικά του, ενώ δεν αποκλείεται το «κλειδί» της εκτέλεσης να βρίσκεται στην Αλβανία και όλα ερευνώνται. 

Επίσης, το βράδυ της Παρασκευής (9/2) η οικογένεια του επιχειρηματία Γιαλιά έδωσαν εντολή στον Αλέξη Κούγια να στραφεί εναντίον μιας γυναίκας, η οποία εμφανίζεται ως σύντροφός του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA