Μενού
Διαμαρτυρία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Διαμαρτυρία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους | ΑΠΕ - ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Οργή και θλίψη επικρατεί στο πανελλήνιο για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλόνισε τη χώρα, με θύμα μία 28χρονη που μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Η κηδεία της 28χρονης γίνεται σήμερα (04/04) στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Την ίδια ώρα θα οδηγείται στον ανακριτή ο 39χρονος σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (03/04), η ΕΛΑΣ προχώρησε στην αντικατάσταση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων και στην απομάκρυνση της αξιωματικού υπηρεσίας, της αξιωματικού επόπτριας και της οδηγού της οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας αλλά και του σκοπού της υπηρεσίας.

Το θέμα της διαχείρισης του περιστατικού της 28χρονης που προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων ζητώντας βοήθεια από την αξιωματικό υπηρεσίας είναι προϊόν έρευνας τόσο από την ΕΛΑΣ όσο και από τη Δικαιοσύνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA