Μενού
Αστυνομία στα Εξάρχεια
Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέα κρίθηκε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η 25χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας στην Αθήνα, καθώς δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα με την απολογία της.

Η 25χρονη φέρεται να επικοινωνούσε μέσα από διαδικτυακές εφαρμογές με τα επτά ανήλικα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας και να αναλάμβανε, χρησιμοποιώντας τα οχήματα άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, τη μεταφορά των κοριτσιών στα «ραντεβού».

Η 25χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας φέρεται, παράλληλα, να ήταν αυτή που γνώρισε τα ανήλικα θύματα σε κέντρα διασκέδασης και να τα «έπειθε» πως με τη συμμετοχή τους στην οργάνωση, θα πλούτιζαν.

Οι εν λόγω αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση, σωματεμπορίας, μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών.

Αντίθετα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρία μέλη από το κύκλωμα μαστροπείας. Ο tatoo artist, μια 21χρονη και ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό.

Τι έλεγε η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας

25χρονη γυναίκα που φέρεται να είναι «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, δίνει την δική της εκδοχή για όσα της καταλογίζονται δηλώνοντας ότι «όλα είναι ψέματα, δεν φταίω πουθενά εγώ».

Μιλώντας στο «Live News» του MEGA, λέει χαρακτηριστικά πως τα δύο από τα επτά κορίτσια που ήταν θύματα του trafficking ήταν μόνο φίλες της.

«Τα κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα».

Στη συνέχεια μιλά για το πώς κλέινανε ραντεβού, λέγοντας ότι το έκαναν μόνες τους.

«Με ποιο τρόπο βρίσκανε πελάτες; Από το Facebook. Αυτά τα κάνανε μόνα τους. Μόνες τους, δεν ήμουν εγώ, εγώ ούτε καν το έχω κάνει αυτό» δηλώνει και προσθέτει.

«Είναι 17 χρόνων και οι δύο αλλά είναι φίλες μου. Το έχουνε πει όταν τις καλέσανε στη ΓΑΔΑ, ότι δεν τις έβαλα εγώ και ότι είναι φίλες μου. Τα έχουνε καταθέσει όλα αυτά.

Εμένα μου είπανε επειδή έχω κάτι γνωστούς, μου είπανε "χρειαζόμαστε λεφτά" και με παρακαλάγανε. Αυτές μου είπανε ότι θέλουν να το κάνουνε, το κάνανε και χωρίς λεφτά. Εγώ τους είπα ότι και εγώ χρειάζομαι λεφτά, έχω γνωστούς. Μία φορά έγινε, δύο. Από τότε δεν το έχουν ξανακάνει».

«Έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια» λέει ο tattoo artist

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για το νέο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες, που αποκαλύφθηκε από την ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο σύνδεσης της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης με εκείνη που είχε παρόμοια δραστηριότητα και εξαρθρώθηκε στον Κολωνό.

Στην εκπομπή «Live News» του MEGA μίλησε ο tattoo artist, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, δηλώνοντας πως έχει κάνει «μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

«Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές.

Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι λυπηρό για την ηλικία τους που φάνηκε ότι είναι ανήλικες ενώ εγώ δεν το γνώριζα. Αλλά εγώ δεν έχω ανακατευτεί καθόλου σε οποιοδήποτε. Εγώ έχω κάνει μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA