Μενού
ekav2
  • Α-
  • Α+

Στον αρμόδιο εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη (13/12) ο 34χρονος αστυνομικός στην Ξάνθη, ο οποίος παρέσυρε μία 19χρονη με το υπηρεσιακό όχημά του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο 34χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπου αναμένεται να απολογηθεί αργότερα, σήμερα, τόσο για την εμπλοκή του στην υπόθεση όσο και για το γεγονός ότι δεν παρέμεινε στο σημείο, για να βοηθήσει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στη 19χρονη

Ο αστυνομικός στην Ξάνθη, παρόλο που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, απέκρυψε από τους υπόλοιπους συναδέλφους ότι παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη. Μετά από δύο ημέρες, και μετά από πιεστικές ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ο 34χρονος παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ξάνθη: Νέες καταγγελίες για τον αστυνομικό

Την ίιδα ώρα η Ξάνθη είναι ανάσταση με το συμβάν, καθώς η 19χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή, ενώ στο φως έρχονται νέες καταγγελίες για τον αστυνομικό και για το πώς έδρασε λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

Όπως αναφέρουν συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας, ο αστυνομικός παρέμεινε στο σημείο μετά το τροχαίο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά το έπαιζε αυτόπτης μάρτυρας για να μην συλληφθεί. Μετά από αντιφάσεις όμως, συνάδελφοί του κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με τον οδηγό που είχε χτυπήσει την κοπέλα. Πλέον τον λόγο στην υπόθεση παίρνει η δικαιοσύνη.

Αφότου παρασύρθηκε από το όχημα, που οδηγούσε ο 34χρονος, το θύμα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή την 19χρονη, χωρίς τελικά να μπορέσουν να τα καταφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης, η οικογένεια της 19χρονης με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις Αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA