Μενού
EMAK-diasosi
Διάσωση ΕΜΑΚ | Facebook
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, με μονάδες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής να καταβάλλουν, μαζί με εθελοντές από κάθε σημείο της χώρας, υπεράνθρωπες προσπάθειες στις πληγείσες περιοχές.

Την ίδια ώρα, τα βίντεο που έρχονται στο φως και αποτυπώνουν τις επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων, συγκλονίζουν. Σε ένα απ' αυτά, μάλιστα, φαίνεται ένας άνδρας των ΕΜΑΚ να μπαίνει σε ένα πλημμυρισμένο σπίτι και να απεγκλωβίζει με ασφάλεια ένα βρέφος.

Στο ίδιο βίντεο ακούγονται οι συνάδελφοί του να τού λένε «να προσέχει», καθώς και η μητέρα του βρέφους να κλαίει με λυγμούς αντικρίζοντας το παιδάκι της. Ο διασώστης κρατάει στοργικό το μωράκι, λέγοντάς του «ψυχούλα μου», για να μην φοβηθεί όση ώρα προσπαθεί να το βγάλει από τα νερά.

Στη συνέχεια ακούγεται να λέει «έλα να το πάρει η μαμά στην αγκαλιά» και δίνει το παιδάκι στην μητέρα του ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια ακόμη δύσκολη αποστολή διάσωσης. Άξιο αναφοράς είναι ότι μέσα στη βάρκα, εκτός από τη μητέρα του μωρού, ήταν και τα αδέρφια του.   
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA