Μενού
Τέμπη
Τέμπη | ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με την υποχρέωση καταβολής υψηλής εγγύησης 800.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα αφέθηκαν ελεύθεροι δύο ακόμα κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717 που αφορά την τηλεδιοίκηση - σηματοδότηση, μετά την απολογία τους στην Ελληνίδα ευρωπαία ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, με φόντο την τραγωδία στα Τέμπη.

Και στους δυο κατηγορούμενους οι οποίοι ήταν μηχανικοί στην ΕΡΓΟΣΕ επιβλήθηκε επιπλέον ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερο ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ για τη σύμβαση 717, με εγγύηση 900.000 ευρώ.

Η εγγύηση ύψους 900.000 ευρώ επιβλήθηκε σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που επιβάλλεται τόσο υψηλή εγγύηση σε κατηγορούμενο.

Επιπλέον, ελεύθερα με εγγύηση 600.000 και 10.000 ευρώ αφέθηκαν δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, στον πρώτο κατηγορούμενο και στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ, επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τόσο στα συγκεκριμένα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ όσο και στους υπόλοιπους κατηγηρούμενους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι για τη μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717, επιβλήθηκαν υπέρογκες εγγυήσεις που δεν μπορούν να αποπληρώσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA