Μενού
nea filadelfeia
Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Όλο το βάρος των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει πέσει αυτήν την στιγμή στα αποτελέσματατης της εξέτασης των DNA των συλληφθέντων για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να οδηγήσουν στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με το Star, στις έρευνες έχει «ριχτεί» και το τμήμα Ανθρωποκτονιών και της Αθλητικής Βίας και όπως αναφέρεται, μέχρι στιγμής πάνω στο σώμα και στα ρούχα του Μιχάλη έχουν εντοπιστεί ξένα DNA.

Όμως εκείνο το βράδυ πολλοί ήταν εκείνοι που τον ακούμπησαν άρα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει το DNA του δολοφόνου.

Περιμένουν τα ποινικά μητρώα

Στο μεταξύ, μεγάλο κομμάτι της έρευνας έχει πέσει πάνω στα κινητά τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν, καθώς εκτιμούν ότι σε αυτά μπορεί να βρίσκεται η σκηνή της δολοφονίας.

Όπως αναφέρει το Star, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κάποιοι ίσως τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Βέβαια να σημειωθεί ότι ο όγκος εξέτασης αυτού του υλικού είναι πολύ μεγάλος, αφού μιλάμε για περίπου 100 κινητά τηλέφωνα.

Ένα τελευταίο αλλά εξίσου βασικό στοιχείο, είναι το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το φονικό όπλο που σκότωσε τον 29χρονο.

Πάνω στα τρία μαχαίρια που βρήκαν οι αρχές, δεν έχει εντοπιστεί το αίμα του Μιχάλη.

Τέλος, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι με βάση το σύστημα «Σιρέν», (σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των χωρών στη Σένγκεν), οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την πρώτη στιγμή τα ποινικά μητρώα των Κροατών και μετά από μία εβδομάδα, δεν έχουν πάρει ακόμα απαντήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA