Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στο Star, η 25χρονη κοπέλα που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη δήλωσε σοκαρισμένη που ο κατηγορούμενος - αν και «σεσημασμένος» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά - κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος, έπειτα από την αναβολή που πήρε σήμερα η δίκη του για την Παρασκευή 14 Μαΐου. Άφησε, παράλληλα, αιχμές για τη στάση της αστυνομίας, σημειώνοντας πως «είναι ανεπίτρεπτο να μην παίρνει τα κατάλληλα μέτρα».

Η 25χρονη Δανάη εμφανίστηκε, μάλιστα, ανακουφισμένη από το γεγονός ότι και άλλες κοπέλες καταγγέλλουν παρόμοια περιστατικά, επισημαίνοντας πως δέχεται μηνύματα και από άλλα θύματα, που ντρέπονται να μιλήσουν. «Πρέπει να μιλάμε και να μην κρυβόμαστε», τόνισε προσθέτοντας πως πρέπει να καταγγέλλονται άμεσα τέτοια περιστατικά.

Η νεαρή γυναίκα τόνισε, τέλος, πως θα πρέπει να τον κρίνει άμεσα η δικαιοσύνη, και να δικαστεί όπως πρέπει να δικαστεί, χαρακτηρίζοντας τον «επικίνδυνο» και ζητώντας την τιμωρία του, αλλά «όχι για πλημμέλημα». «Εννοείται πως θα το ξανακάνει», σημείωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «είναι ατάραχος, δεν νιώθει, δεν τον νοιάζει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA