Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος λόγω της αναβολής της δίκης, μίλησε στον Alpha για το περιστατικό που συνέβη στην ίδια της την κόρη, η οποία είναι και ανήλικη. 

«Το παιδί μου πριν από ένα μήνα εδώ στο Αιγάλεω, θέλησε να βγει μια βόλτα κοντά στις 11:00. Και της είπα αν θες μην πας μόνη σου, τόσα γίνονται. Μου είπε "μεσημέρι είναι μαμά δεν θα πάθω κάτι". Όταν γύρισε ήταν έντρομη. Μου είπε ότι την σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, νόμιζε ότι κάτι ήθελαν να την ρωτήσουν και ο συνεπιβάτης της έδειξε τα γεννητικά του όργανα που τα είχε φωτογραφίσει στο κινητό του. Στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να προλάβει πινακίδες αυτοκινήτων. Η κόρη μου είναι 16 χρονών. Συνέβη κι άλλη φορά με άλλον νεαρό, το είχαμε καταγγείλει τότε και δεν έγινε τίποτα». 

Μητέρα καταγγέλει τον 22χρονο για περιστατικό επίθεσης στην κόρη της

Ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης καθώς αναβλήθηκε η δίκη του στο αυτόφωρο.  Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες αλλά και οι παθούσες, όπως πρότεινε μέσω του συνηγόρου του ο 22χρονος κατηγορούμενος.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μονομελές το πρωί της Δευτέρας (10/5) μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά τη δημοσίευση του βίντεο από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του επίδοξου δράκου.

«Είναι επικίνδυνος, πρέπει να τιμωρηθεί»

Μιλώντας στο Star, η 25χρονη κοπέλα που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη δήλωσε σοκαρισμένη που ο κατηγορούμενος - αν και «σεσημασμένος» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά - κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος, έπειτα από την αναβολή που πήρε σήμερα η δίκη του για την Παρασκευή 14 Μαΐου. Άφησε, παράλληλα, αιχμές για τη στάση της αστυνομίας, σημειώνοντας πως «είναι ανεπίτρεπτο να μην παίρνει τα κατάλληλα μέτρα».

Η 25χρονη Δανάη εμφανίστηκε, μάλιστα, ανακουφισμένη από το γεγονός ότι και άλλες κοπέλες καταγγέλλουν παρόμοια περιστατικά, επισημαίνοντας πως δέχεται μηνύματα και από άλλα θύματα, που ντρέπονται να μιλήσουν. «Πρέπει να μιλάμε και να μην κρυβόμαστε», τόνισε προσθέτοντας πως πρέπει να καταγγέλλονται άμεσα τέτοια περιστατικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA