Στον ανακριτή οδηγείται σε λίγη ώρα (11:00 π.μ.) ο 55χρονος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου από την Ανάβυσσο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες του. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται ότι είχε ερωτική πρόθεση απέναντι στις κοπέλες και φέρεται να κάνει λόγο για παρερμηνεία.
Διαβάστε ακόμη: Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια: Τι δηλώνει πατέρας - μάρτυρας για την υπόθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος εκπαιδευτικός φέρεται να έστελνε μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών σε τουλάχιστον τρία 11χρονα κορίτσια, από το δημοτικό σχολείο που δίδασκε. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, φέρεται να λέει σε 11χρονο κορίτσι ότι είναι πολύ όμορφη και όταν αυτή του απαντάει: "μα τι λέτε κύριε;", αυτός να ξαναστέλνει μήνυμα και να λέει "μη με λες κύριο με σκοτώνεις..."
Από την πλευρά του, κατά την προανακριτική διαδικασία, φέρεται να αρνείται ότι είχε ερωτική πρόθεση απέναντι στις ανήλικες, ωστόσο, περισσότερες εξηγήσεις θα δώσει σήμερα κατά την απολογία του στον ανακριτή.
Οι γονείς των μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Αναβύσσου είναι ανάστατοι, ενώ έχουν ζητήσει την απομάκρυνση του. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.