Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον ανακριτή οδηγείται σε λίγη ώρα (11:00 π.μ.) ο 55χρονος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου από την Ανάβυσσο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες του. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται ότι είχε ερωτική πρόθεση απέναντι στις κοπέλες και φέρεται να κάνει λόγο για παρερμηνεία. 

Διαβάστε ακόμη: Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια: Τι δηλώνει πατέρας - μάρτυρας για την υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος εκπαιδευτικός φέρεται να έστελνε μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών σε τουλάχιστον τρία 11χρονα κορίτσια, από το δημοτικό σχολείο που δίδασκε. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, φέρεται να λέει σε 11χρονο κορίτσι ότι είναι πολύ όμορφη και όταν αυτή του απαντάει: "μα τι λέτε κύριε;", αυτός να ξαναστέλνει μήνυμα και να λέει "μη με λες κύριο με σκοτώνεις...

Από την πλευρά του, κατά την προανακριτική διαδικασία, φέρεται να αρνείται ότι είχε ερωτική πρόθεση απέναντι στις ανήλικες, ωστόσο, περισσότερες εξηγήσεις θα δώσει σήμερα κατά την απολογία του στον ανακριτή. 

Οι γονείς των μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Αναβύσσου είναι ανάστατοι, ενώ έχουν ζητήσει την απομάκρυνση του. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA