Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα της 1ης ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Τρίτης και απολογείται ο δάσκαλος δημοτικού σχολείο δήμου της Νοτιοανατολικής Αττικής μετά τις καταγγελίες μαθητριών ότι τους έστελνε ερωτικές επιστολές.

Διαβάστε ακόμη: Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια: Τι έγραφαν τα sms - Αρνείται ερωτική πρόθεση

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο ίδιος ανέφερε πως: «Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονείς τους το γνώριζαν».

Σε ένα από τα μηνύματα που «καίνε» τον παιδόφιλο δάσκαλο, η συνομιλία φέρεται να είναι: 

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…»

– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι»

– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» 

Οι κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας είναι για κατάχρηση και για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες που δεν έχουν κλείσει τα 15 έτη, μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία 11χρονη μαθήτρια της 5ης δημοτικού, έδειξε στον πατέρα της ένα SMS με ερωτικό περιεχόμενο που φέρεται να της είχε στείλει ο 55χρονος δάσκαλος.

Από την πλευρά του, κατά την προανακριτική διαδικασία, φέρεται να αρνείται ότι είχε ερωτική πρόθεση απέναντι στις ανήλικες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA