Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τα θέατρα και τις συναυλίες που ξεκίνησαν και πάλι χθες, Παρασκευή, τη Δευτέρα 31 Μαΐου επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια με ειδικά μέτρα για τον κορονοϊό όπως η χρήση διπλής μάσκας ή μονής ΚΝ95 ή FFP2 ενώ αρχίζει η χρήση γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη: Ανοίγει η πλατφόρμα με όλα τα εμβόλια για τους 30 έως 34 ετών - Οι 18 έως 29 ετών εμβολιάζονται με Johnson & Johnson

Οι ασκούμενοι στα γυμναστήρια, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μπορούν να φορούν είτε διπλή απλή μάσκα είτε μονή ΚΝ95 ή FFP2.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ασκούμενοι που έχουν απόσταση από άλλους ασκούμενους τριών μέτρων κατά τη διάρκεια αερόβιας άσκησης θα μπορούν να μη φορούν μάσκα. Επίσης, οι ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό θα είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση. 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης: 

  • Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους
  • Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα
  • Οι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή απλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2

Επίσης από τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 ξεκινά ξανά η χρήση γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε ερασιτεχνικό επίπεδο με τη διενέργεια self test, αρχίζουν οι αθλητικές διοργανώσεις εκτός σταδίων με τη συμμετοχή μέχρι 300 ατόμων και θα πραγματοποιούνται οι εκλογές των αιρετών εκπροσώπων δια ζώσης, εφόσον τα εγκεκριμένα μέλη δεν είναι πάνω από 150. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA