Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την αποκάλυψη πως δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ήταν ο πιλότος σύζυγός της, όπως ομολόγησε ο ίδιος μετά από 7 ώρες κατάθεσης στη ΓΑΔΑ. Οι εξελίξεις όλη την ημέρα ήταν καταιγιστικές από τη στιγμή που κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στην Αλόννησο, την ημέρα που τελούνταν το μνημόσυνο για την Καρολάιν, για να φέρει στην Αθήνα τον σύζυγο της δολοφονημένης κοπέλας λόγω «νέων στοιχείων» που είχαν προκύψει.

Ο 32χρονος πιλότος κατέθετε στους αστυνομικούς για 7 συνεχόμενες ώρες, χωρίς να μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις στις ερωτήσεις που του έθεταν οι αστυνομικοί, με αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης (17/6) τελικά να «λυγίσει» και να ομολογήσει την ειδεχθή δολοφονία της συζύγου του. Οπως ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς κίνητρο για τη δολοφονία ήταν η ζήλεια. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του». Ο πιλότος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (18/6) ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών.

Ποια είναι τα στοιχεία που «έκαψαν» τον πιλότο

Σαράντα περίπου ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν αδιάσειστα στοιχεία που «έδεναν» τον 32χρονο, καθώς προέκυπταν αρκετές αναντιστοιχείες από όσα είχε καταθέσει τις πρώτες μέρες.

  • Οι κάρτες μνήμες από το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα που υποστήριξε ότι μπήκαν οι τρεις ληστές στο σπίτι. Ο μοναδικός του ισχυρισμός –σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν ότι επρόκειτο για τεχνικό λάθος του μηχανήματος, χωρίς όμως να πείσει τους αστυνομικούς.
  • Το smartwatch της Καρολάιν σταματάει να καταγράφει παλμούς αρκετά νωρίτερα από την ώρα που –σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταθέσεις- ο «κοντός, εύσωμος ληστής με την μπαλακλάβα» σκοτώνει τη σύζυγο του. Τον «ληστή» που «είχε δει» κιόλας τα χαρακτηριστικά σαρκώδη χείλη του. Ο 32χρονος πιλότος δεν είχε απαντήσεις να δώσει γι’ αυτό το στοιχείο, που για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
  • Το κινητό του τηλέφωνο, αυτό που φόρτιζε στο κομοδίνο και με το οποίο κατάφερε να καλέσει με τη... μύτη την Άμεση Δράση, έχει εφαρμογή που καταγράφει βήματα και φαίνεται να λειτουργεί την ώρα που υποστήριξε ότι όχι απλά ήταν δεμένος αλλά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς τις αισθήσεις του. Εκτός αυτού, το κινητό κατέγραφε τους βηματισμούς του 32χρονου μέσα στο σπίτι ενώ ο 32χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές τον είχαν δέσει και μάλιστα οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι τον βρήκαν και δεμένο με τα χέρια μπροστά. 

Ακόμη ένα στοιχείο είναι τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το μοιραίο βράδυ λίγο πριν τη δολοφονία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Καρολάιν τον αποκάλεσε «Stupid» ενώ τον απείλησε ότι θα φύγει και από το σπίτι με το μωρό τους. Μάλιστα, καταγράφηκε και κίνησή της να ψάχνει ξενοδοχείο στην πλατφόρμα Βooking για να φύγει από τα Γλυκά Νερά

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Επί 40 ημέρες ο πιλότος παραπλανούσε την ΕΛ.ΑΣ. για την δολοφονία της Καρολάιν

Ορμησε στο δωμάτιο και την έπνιξε - Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ 

«Μαλώσαμε... Δεν κατάλαβα πως το έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος, χωρίς όμως να μπορεί να εξηγήσει γιατί ενώ η Καρολάιν έχασε τις αισθήσεις της συνέχισε να της πιέζει τη μύτη και το στόμα, μέχρι να σταματήσει η καρδιά της να χτυπά. Ένα έγκλημα που και μόνο στη σκέψη προκαλεί ανατριχίλα, καθώς λίγα μέτρα μακριά –ίσως και στο ίδιο δωμάτιο- βρισκόταν το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Ο 32χρονος πιλότος ανέφερε αναλυτικά στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών τι συνέβη το μοιραίο βράδυ. Το ζευγάρι είχε έναν ακόμη –από τους όλο και πιο συχνούς- καυγάδες, με την 20χρονη Καρολάιν να ανακοινώνει ότι σκοπεύει να φύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό τους. Ήταν τέτοια η ένταση του καυγά, που η νεαρή μητέρα είχε απομονωθεί στη σοφίτα και ο σύζυγος της είχε παραμείνει στο ισόγειο της διώροφης μεζονέτας. Μάλιστα, φαίνεται να συνεχίστηκε ακόμη και με μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα, ένα ακόμη στοιχείο που «έδεσε» την υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ.

Κάποια στιγμή, λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα (σ.σ. μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει η ακριβής ώρα θανάτου που είχε σημειώσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών) φαίνεται να βγάζει και να καταστρέφει τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό σύστημα του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που είχε στο σπίτι της φρίκης. Ανεβαίνει στη σοφίτα και ορμά στη σύζυγο του, κλείνοντας με το πουλόβερ της και τα χέρια του τις αναπνευστικές της διόδους (στόμα και μύτη) με αποτέλεσμα τον θάνατο της. Όσον αφορά το άλλοθι που σκαρφίστηκε, ήταν «καρμπόν» η κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς ο συνάδελφος και εκπαιδευτής του στα ελικόπτερα, ο οποίος είχε όντως πέσει θύμα ληστείας μαζί με τη σύζυγο του στο Αλεποχώρι. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους αστυνομικούς, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.

Το πρωί αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν και το βράδυ ομολογούσε

Η υπόθεση λαμβάνει ανατριχιαστικές προεκτάσεις όταν συλλογιστεί κάποιος πως το πρωί ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας αγκάλιαζε την μητέρα της Καρολάιν και το βράδυ ομολογούσε την αποτρόπαια πράξη του στους αστυνομικούς. Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή «T live» και έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, όπου διακρίνεται ο 32χρονος κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου να αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν, η οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Λίγο αργότερα, ο πιλότος θα αποχωρούσε από την Αλόννησο για να βρεθεί στην Αθήνα και το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Τι είπε στη μητέρα της Καρολάιν ο πιλότος πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA