Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ολοκλήρωσε με τον πιο τραγικό τρόπο την τραγωδία. Ο σύζυγος της 20άχρονης Καρολάιν, ομολόγησε πως ο ίδιος δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα και εν συνεχεία σκηνοθέτησε τη ληστεία ώστε να στρέψει αλλού τις έρευνες.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Εγώ έπνιξα την Καρολάιν και το σκυλί, πέταξα την sim, έβαλα το μωρό δίπλα της»

Από το βράδυ της Πέμπτης όταν και ο ίδιο «έσπασε» κατά την ανάκρισή τους στη ΓΑΔΑ, αναφέροντας λεπτομέρειες από το έγκλημα της 11ης Μαΐου, γίνονται ακόμα πιο τραγικές οι αντιδράσεις του μετά από την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…» ήταν τότε τα πρώτα του λόγια στις τηλεοπτικές κάμερες.

Τότε ο ίδιος περιέγραφε τις δραματικές εκείνες στιγμές της υποτιθέμενης ληστείας. Φαινόταν ψύχραιμος αλλά και συντετριμμένος. Μάλιστα τις αμέσως επόμενες ημέρες είχε παραστεί και στην αναπαράσταση που είχαν κάνει οι Αρχές προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

Είχε, δε, αναλύσει στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του «δράστη», το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Όπως έλεγε, δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Μόνο που όλα αυτά ήταν προϊόν της νοσηρής φαντασίας του, καθώς από τα δικά του χέρια -όπως ομολόγησε- έφυγε από τη ζωή η 20άχρονη Καρολάιν.

«Η κόρη μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της»

Μεγαλύτερη εντύπωση κάνει πλέον και ο επικήδειος που είχε εκφωνήσει στη νεκρώσιμη ακολουθία στην Αλόννησο. Τότε που είχε μαζί του τη μικρή του κόρη και έλεγε πως θα μεγαλώσει δίχως τη μητέρα της. Τη μητέρα που ο ίδιος είχε δολοφονήσει με αγριότητα λίγες ημέρες νωρίτερα.

«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε» ανέφερε τότε στην ομιλία του.

Στην ίδια λογική ήταν και το «αντίο» του μέσα από τα social media.

https://www.instagram.com/p/CO7_VDrpUE5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εμποδίζουν την έρευνα»

Στην πορεία ωστόσο άλλαξε τη στάση και δύο εβδομάδες μετά από το έγκλημα υποδείκνυε στους δημοσιογράφους «Να μιλάτε κατευθείαν με αυτούς γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα».

Το έγκλημα όμως στα Γλυκά Νερά και η δολοφονία της 20άχρονης Καρολάιν είχε τη δική του «υπογραφή» καθώς ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε το έγκλημα του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA