Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα όσα έγιναν στο σπίτι πιλότου εκπαιδευτή στο Αλεποχώρι κατά τη διάρκεια ληστείας πριν από δύο χρόνια, φαίνεται να πως αντέγραψε ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Εγώ έπνιξα την Καρολάιν και το σκυλί, πέταξα την sim, έβαλα το μωρό δίπλα της»

«Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ. Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές» είπε στον ΑΝΤ1 ο εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που λήστεψαν πριν από δύο χρόνια στο Αλεποχώρι.  

«Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια», ανέφερε ο άνθρωπος, εμφανώς ταραγμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης. Για τη συμπεριφορά του Αναγνωστόπουλου, ο εκπαιδευτής του είπε ότι «όλοι στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών, τον θεωρούσαν γιο τους, τόσο σεμνός».

«Εκαναν στη γυναίκα μου ό,τι και στην Καρολάιν»

Υπενθυμίζεται πως στις 4 Ιουνίου, ο εκπαιδευτής του Αναγνωστόπουλου και η σύζυγός του αποκάλυψαν πως είχαν πέσει θύματα άγριας ληστείας στο Αλεποχώρι. Τότε, το ζευγάρι ισχυρίστηκε πως τους είχαν ληστέψει τρεις άνδρες, ηλικίας περίπου 35 ετών, που δεν είχαν αφήσει ίχνη DNA. Μάλιστα, ως «αρχηγός» εμφανίστηκε ο «κοντός» με το στρογγυλό πρόσωπο και τα μελιά μάτια, που μίλησε στα αλβανικά. Τους εν λόγω ισχυρισμούς υιοθέτησε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην πρώτη του κατάθεση μετά τη δολοφονία της Καρολάιν. 

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου ακριβώς όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν "σκοτώστε την παλιό πουτ..." από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε "δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε". Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», είχε πει ο εκπαιδευτής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ηρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1.100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Εφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον», είπε.

«Με έδερναν και με έσερναν σε όλο το σπίτι»

Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία της συζύγου του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση των ληστών. Η γυναίκα αποκάλυψε πως δεν δίστασε να τραβήξει τη μάσκα του αρχηγού και να δει το πρόσωπό του, σε μία κίνηση η οποία τον εξαγρίωσε και φώναζε: «Σκοτώστε τη, την πουτ...».

«Αρχισα να φωνάζω και να καλώ σε βοήθεια. Μου έκλεισαν το στόμα, με πέταξαν κάτω από τον καναπέ και με έσυραν για δώδεκα μέτρα, με χτυπούσαν με κλωτσιές στο σώμα και στο πρόσωποΠέρασα 22 ημέρες στο ΚΑΤ σοβαρά τραυματισμένη. Θα είχα πεθάνει από αιμορραγία αν δεν με έσωζε ο άνδρας μου, που κατάφερε να λυθεί. Μετά την επίθεση κυκλοφορούμε μ’ ένα κουμπί συναγερμού στο λαιμό», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA