Μενού
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 1η Ιουλίου, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια Χανίων ο 43χρονος Γεωργιανός καταδικασμένος για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, που κατηγορείται ότι σκότωσε συγκρατούμενό του μέσα στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Σεργιανόπουλος: Από τη δολοφονία 13 χρόνια πριν, στο οικογενειακό δράμα

Ο 43χρονος οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας. Ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, όπως είχε προαναγγείλει ήδη από την Κυριακή (27/6), ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέλας, μιλώντας στο reader.gr. 

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης, Γιώργος Κονταξάκης, για τα αίτια της πράξης του 43χρονου διενεργείται προανάκριση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, σύμφωνα με το neakriti.gr. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ, Κονταξάκης επεσήμανε ότι η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση ώστε να επικρατήσει ηρεμία στη φυλακή, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αμέσως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA