Μενού
  • Α-
  • Α+

Για νέα στοιχεία που θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες μέρες σχετικά με τη σχέση που είχε η Καρολάιν με τον πιλότο και με την προσωπικότητα του δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, μίλησε η δικηγόρος Σταματία Μάρκου στο Reader.gr. Η κυρία Μάρκου, η οποία αντιπροσωπεύει τη σύμβουλο Ψυχικής Υγείας της Κάρολάιν, ανέφερε πως υπήρχαν σοβαρότατα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με την ίδια, όλα τα παραπάνω έχουν κατατεθεί στις Αρχές από την πρώτη στιγμή που η πελάτισσά της είχε πάει για κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Ποιος ήθελε να «καλύψει» τον 32χρονο πιλότο; - Τι λέει στο Reader.gr η δικηγόρος της συμβούλου της Καρολάιν

Συγκεκριμένα η κυρία Μάρκου ανέφερε πως πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πορεία και επιφυλάχθηκε να αποκαλύψει περισσότερα. Το μόνο που ανέφερε ήταν ότι τα προβλήματα οφείλονταν στην προσωπικότητα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, και από όλες τις «εκφάνσεις που μπορεί να έχει μια προσωπικότητα ενός ανθρώπου». Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μηνύματα, τα οποία λάμβανε η πελάτισσά της και τα οποία «ήγειραν κίνδυνο», η κυρία Μάρκου δήλωσε ότι «αν και συνεχίζει να φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, από τη στιγμή που συνέλαβαν τον 32χρονο οι οχλήσεις σταμάτησαν».

«Εμείς ξέραμε από την αρχή ποια ήταν η πηγή του άγχους και του φόβου μας. Εμείς από την αρχή τον είχαμε καταδώσει και αυτό που φοβόμασταν ήταν να μη λάβει γνώση του περιεχομένου της κατάθεσής της πελάτισσάς μου. Γνωρίζαμε από την αρχή την αλήθεια, η οποία και αποδείχθηκε, ο κόσμος μέχρι τότε δεν ήξερε» είπε η νομικός.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Μάρκου είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις της στο Reader.gr πως η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας της Καρολάιν είχε πάει στη ΓΑΔΑ και είχε καταθέσει ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στον γάμο του. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι η άτυχη Καρολάιν είχε ξεκινήσει να ψάχνει για σπίτι και για νταντά για το μωρό της.

Εκείνο το διάστημα, μόλις, δηλαδή είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της στο Ανθρωποκτονιών (η οποία κρατήθηκε απόρρητη), δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται στο φιλικό περιβάλλον του 32χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου. Το πρόσωπο αυτό ρώτησε τη σύμβουλο της Καρολάιν «εάν πήγε να καταθέσει στην Αστυνομία». Το τηλεφώνημα, όμως, όπως σημείωσε η Σταματία Μάρκου, δεν ήταν το μόνο καθώς στη συνέχεια ακολούθησαν και μηνύματα τα οποία, σύμφωνα πάντα με τη δικηγόρο, «ήγειραν κίνδυνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA