Μενού
  • Α-
  • Α+

Ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο ο 30χρονος σύντροφός της υποστηρίζοντας πως καβγάδισε μαζί της και την έριξε στη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ομολόγησε τα ξημερώματα, μετά από πιέσεις των αστυνομικών, αποδίδοντας το τροχαίο (σ.σ. το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός δρόμου) σε έναν καυγά που είχε με την 26χρονη, την ώρα που η ίδια οδηγούσε. 

Είπε ακόμα ότι όταν κατέβηκε από το αμάξι η Γαρυφαλλιά, την πέταξε στη θάλασσα αλλά αυτή χτύπησε σε βράχια και έχασε τις αισθήσεις της. Υποστήριξε ότι νόμιζε πως ήταν ζωντανή και έπεσε και αυτός για να τη βοηθήσει αλλά όταν είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της φοβήθηκε και βγήκε έξω από το νερό και έφυγε. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και δίνει συμπληρωματική κατάθεση στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ο 30χρονος εντός της ημέρας θα πάει στην εισαγγελία για να του αποδοθούν κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά στην Λυγαριά, στα βόρεια της Φολεγάνδρου, αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Την αστυνομία ειδοποίησε κάτοικος της περιοχής που είχε δει τη φωτογραφία του 30χρονου. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ο άνδρας εν τέλει παραδόθηκε και φέρεται να έλεγε συνεχώς την φράση «ήταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Το χρονικό 

Η 26χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή. Την κοπέλα είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η νεαρή από το Βέλο Κορινθίας, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτμπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και άρχισε να περπατάει. Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA