Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαρτυρικό θάνατο βίωσε από τα χέρια του συντρόφου της η Γαρυφαλλιά που δολοφόνήθηκε στη Φολέγανδρο. Όπως προέκυψε από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, η 26χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον 30χρονο πριν τη ρίξει στη θάλασσα. 

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά ίσως εξέφρασε την πρόθεση να χωρίσει τον 30χρονο - Ζητείται άρση απορρήτου του κινητού της

Στη «σκιά» των ισχυρισμών του δικηγόρου του 30χρονου πως πρόκειται για ψυχικά ασθενή, ήρθε και η αποκάλυψη από τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της Γαρυφαλλιάς. Ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με τον ALPHA, θεωρεί δεδομένο πως η 26χρονη ξυλοκοπήθηκε και πλέον περιμένει τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε προκειμένου να κάνει σύγκριση με τα τραύματα και να διαπιστώσει αν ο 30χρονος την χτύπησε πρώτα με τα χέρια του ή αν την έριξε από τα βράχια και μετά τη χτύπησε. Ο κ. Μπογιόκας θεωρεί δεδομένο πως οι μώλωπες στα μάτια της Γαρυφαλλιάς ήταν από γροθιές

Σύμφωνα με το MEGA, όταν ο 30χρονος τράβηξε χειρόφρενο και έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια, η Γαρυφαλλιά κατέβηκε και φώναζε «βοήθεια», ωστόσο δεν την άκουσε κανείς αφού το σημείο είναι απόμερο. Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, επιχείρησε μέσα από τις καταθέσεις του να ρίξει όλη την ευθύνη στο θύμα: «Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί. Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Ε, δεν είχα κάνει και κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς». 

«Αλήτη, ντροπή σου»

Το πρωί της Τρίτης (20/7) ο 30χρονος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με σκυφτό κεφάλι και το μόνο που ψέλλισε είναι: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς»Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασε, φωνάζοντας -μεταξύ άλλων- «Αλήτη ντροπή σου», με τον ίδιο να μπαίνει στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας, χωρίς να πει τίποτα. Ο 30χρονος ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. 

https://www.youtube.com/watch?v=2DPFYN2kOEU

Πάνε να τον βγάλουν... ασθενή 

Στον ισχυρισμό πως ο 30χρονος αντιμετωπίζει χρόνια ψυχικά προβλήματα επέμεινε ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος, υποστηρίζοντας πως η οικογένειά του... απορεί πως «ένα παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και δεν ήταν βίαιο έφτασε σε αυτό το σημείο». «Είναι άλλο θέμα η κοινωνική παθογένεια που γεννάει η πατριαρχία και άλλο θέμα η ατομική ασθένεια» είπε ο κ. Βλάχος στο MEGA και σε ερώτηση για το αν ο 30χρονος είναι ασθενής απάντησε: «ναι, ναι, ναι». «Είναι διαγνωσμένη εδώ και πολλά χρόνια σοβαρή ψυχική ασθένεια για την οποία λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και διέκοψε μόνος του διότι τον εμπόδιζε στο να εκτελέσει το επαγγελματικό του έργο που είναι προγραμματιστής», συμπλήρωσε και αποκάλυψε πως θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

«Ας αφήσουμε τις αστειότητες περί προσπάθειας παραπλάνησης της δικαιοσύνης, είναι ανάξιες σχολιασμού. Πρόκειται για ένα κομμάτι της πραγματικότητα. Έχουμε δεδομένη ψυχική πάθηση. Ας μη φτάσουμε σε παλιές εποχές που κάποτε τους ψυχικά ασθενείς τους κατηγορούσαν στον μεσαίωνα και τους καίγανε ως μάγους. Είμαστε στον 21ο αιώνα», τόνισε. 

«Προσπαθεί να παραπλανήσει»

Το πρωί της Τρίτης (20/7) δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριξε πως «ο δικηγόρος του 30χρονου ψυχρού εκτελεστή προσπαθώντας να παραπλανήσει εισαγγελείς, δικαστές και ενόρκους που θα συμμετάσχουν στη δίκη του στο δικαστήριο στις Κυκλάδες, τον εμφανίζει ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα για να έχει ευμενή ποινική μεταχείριση». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA