Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλοθι φαίνεται να έψαχνε ο 40χρονος που δολοφόνησε την 31χρονη εκπαιδευτικό στη Ρόδο και αυτοκτόνησε. Λίγες ημέρες πριν από τη νέα γυναικοκτονία της 31χρονης Δώρας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο 40χρονος είχε ζητήσει από έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών να αλλάξει την ώρα στο καταγραφικό των καμερών ασφαλείας, ώστε να καταφέρει να έχει άλλοθι.

Ο 40χρονος φαίνεται πως ήθελε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Ρόδο και σχεδίαζε να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο. Γι' αυτό το λόγο είχε απευθύνει σε έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών. «Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα δύο μέρες πιο μπροστά και να δείξει ότι έχει άλλοθι», καταγγέλλει ο τεχνικός.

Σε άλλο σημείο της επικοινωνίας του με τον τεχνικό ο δολοφόνος της 31χρονης εκπαιδευτικού ξεκαθάρισε πως θέλει να ελέγχει πλήρως τι αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 31χρονη καθηγήτρια.

Προκαλεί ο θείος του δολοφόνου: «Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα»

Οσο έρχονται στη δημοσιότητα μαρτυρίες για το ποιόν του δράστη, ο θείος του 40χρονου αφήνει να εννοηθεί πως η συμπεριφορά που είχε η εκπαιδευτικός «όπλισε» το χέρι του δολοφόνου της. «Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε αυτό είναι η ένσταση μου. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με την σχέση του. Η κάθε μια από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο κάθε ένας από εμάς σας προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε "ναι, εντάξει μωρούλι μου" και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε και οτιδήποτε θέλετε ξαφνικά "θέλω και την ελευθέρια μου θέλω και το αυτό"», ανέφερε, προκαλώντας ο θείος του 40χρονου. Και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι όσες γυναίκες έχουν πέσει νεκρές το τελευταίο διάστημα δεν ήταν όλες θύματα.

«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες τελευταία όλες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε και εσείς που είσαστε με αγγελική μορφή κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Το μέσα βάλτε μια άλλη λεξούλα», συμπλήρωσε.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της αδικοχαμένης Ντόρας

Συντετριμμένοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι της 31χρονης εκπαιδευτικού είπαν το τελευταίο αντίο στη Δώρα. «Τι λόγια να σου πω κόρη μου, τι λόγια να σου πω που μας έχει κάψει. Τσουνάμι μας έριξε μέσα στο σπίτι μας. Κι ακόμα υπερασπίζονται τον γιο της. Έναν τρελό. Έχει έναν τρελό. Ό,τι η μάνα… ό,τι ο γιος. Να έχετε πυγμή πάνω σας. Γιατί ξέρω ότι η εγγονή μου ήταν…», έλεγε θρηνώντας η γιαγιά της 31χρονης Ντόρας.

Η 31χρονη Δώρα κηδεύτηκε δίπλα από τον παππού της στο νεκροταφείο Ταξιαρχών. Συγκλονισμένη η μητέρα της μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της φοβόταν τον 40χρονο, καθώς είχε δείξει επιθετική και χειριστική συμπεριφορά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA