Μενού
  • Α-
  • Α+

Διαστάσεις παίρνουν οι αποκαλύψεις για bullying σε βάρος παιδιών στον Γαλατά Τροιζηνίας. Ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε μετά την καταγγελία 13χρονου για την κακοποίηση που υπέστη από δύο 24χρονους οι οποίοι τον απειλούσαν μέχρι και πως θα σκοτώσουν τους γονείς του! «Ήταν και άλλα παιδιά στη θέση μου» δήλωσε ο 13χρονος στην κάμερα της ΕΡΤ επαναλαμβάνοντας ότι «απειλούσαν εμένα και άλλα παιδιά ότι αν δεν κάνεις αυτό σε 3 μέρες ή σε λίγες ώρες θα σκοτώσουν την οικογένειά μου». Στην ΕΡΤ μίλησαν και άλλα παιδιά της περιοχής τα οποία είπαν χαρακτηριστικά ότι έχουν συμβεί και περιστατικά εκβιασμού με κοπέλες τις οποίες οι δράστες απειλούν με γυμνές φωτογραφίες προκειμένου να κάνουν ό,τι τους ζητούν.

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση Bullying στον Γαλατά: Απειλούσαν, έκλεβαν και τραυμάτισαν 13χρονο μαθητή

Bullying 

Ο 13χρονος από τον Γαλατά μαζί με τη μητέρα του έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία. «Του ζητούσαν λεφτά γιατί, όπως του έλεγαν, σε διαφορετική περίπτωση θα με σκότωναν», αναφέρει μεταξύ άλλων στη μήνυσή της η μητέρα του 13χρονου.  Η μήνυση υποβλήθηκε σε βάρος δύο 24χρονων και σχηματίστηκε δικογραφία. Σύμφωνα με τη σε βάρος τους καταγγελία, οι δυο τους ασκούσαν ψυχολογική βία σε βάρος του ανήλικου σε κατασκήνωση φτάνοντας στο σημείο να τον υποχρεώσουν να πηδήξει από την οροφή ενός κοντέινερ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι. Οι φερόμενοι ως δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το παιδί δεν είχε κοντά του τους γονείς του για όσο διάστημα παρέμεινε στην κατασκήνωση. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, δεν σταμάτησαν τον εκφοβισμό με το τέλος της κατασκήνωσης.

Μαθητής Γυμνασίου έσβησε τσιγάρο πάνω σε μικρότερο μαθητή

Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το saronicmagazine.gr, παρέες νεαρών μαθητών Γυμνασίου καθόντουσαν στην παιδική χαρά του Γαλατά μετά το σχολείο όταν ξαφνικά και χωρίς προφανή αιτία μαθητής της Γ' τάξης πλησίασε έναν άλλο μαθητή της Β' και του έσβησε ένα τσιγάρο που κρατούσε στο μπράτσο του. Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον μαθητή και τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, όπου μετά από έρευνες ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA