Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του 39χρονου καθ' ομολογίαν δράστη που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου, καθώς έφυγε από τη ζωή και ο πατριός του 39χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν σε κλινική. Την ίδια στιγμή, όμως, οι αστυνομικοί κατέληξαν σε μια σοκαριστική διαπίστωση: Οτι ο 39χρονος πριν από 12 χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του δικηγόρου του, όταν εκείνη ήταν 69 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Προπονητής τένις: Αυτός είναι ο 35χρονος Χρήστος Δερβένης που φέρεται να αποπλανούσε ανήλικες

Η δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου του είχε γίνει στις 12 Αυγούστου 2009 στο Βόλο και τότε η 69χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 69χρονη έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Από την εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης νονάς του στον Βόλο, καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη. Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Βόλος: Πώς παραδόθηκε στους αστυνομικούς ο 39χρονος για τη δολοφονία της νονάς του

Ο 39χρονος είχε παραδοθεί στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της νονάς του στις 9 Νοεμβρίου. Ο 39χρονος κρυβόταν σε σπίτι στον Βόλο και ισχυρίστηκε πως είχε κάνει χρήση ουσιών ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς μία νάιλον συσκευασία με υπολείμματα κάποιας ουσίας. Ομολόγησε πως δολοφόνησε την 75χρονη μέσα στο διαμέρισμά της, τη μετέφερε στο υπόγειο και στη συνέχεια καθάρισε το σπίτι. Έπειτα, πήγε στο δικό του διαμέρισμα και κοιμήθηκε.

Την κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές

Στο μεταξύ η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης γυναίκας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα φέρει 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, κοιλιά, καρδιά. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται την Πέμπτη μεταξύ 12 – 2 το μεσημέρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 75χρονη βοηθούσε οικονομικά τον κατηγορούμενο που είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα. Εικάζεται ότι και πριν μερικές μέρες ο δράστης της ζήτησε χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε και την σκότωσε. Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 75χρονης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA