Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την απόφαση του εισαγγελέα να του ασκήσει ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το στοιχείο που τον «καίει» και τον φέρνει αντιμέτωπο ακόμα και με 10ετη κάθειρξη

Το γιατί η δίωξη που του ασκήθηκε αφορά σε κακούργημα εξήγησε στο Mega ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης. «Είναι προφανές πλέον ότι η ποινική δίωξη ασκήθηκε για κακούργημα. Υπάρχει ένα παράθυρο, υπάρχει μία διαζευκτικότητα όσον αφορά τη πιθανή συμπεριφορά του δράστη, όπου έχει την ευελιξία η Εισαγγελία να ασκήσει κακούργημα. Δηλαδή σε περιπτώσεις αποκόμισης κέρδους το οποίο αγγίζει τις 120.000 ευρώ, υπάρχει μία διαζευκτική διάταξη που αφορά τη βλάβη που θα κάνεις στο θύμα. Φαίνεται σε αυτό στάθηκε η Εισαγγελία και βρήκε παράθυρο για να ασκήσει τη δίωξη», είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι όλες αυτές τις μέρες η στάση τους ήταν προσγειωμένη και ανέμεναν ποινική δίωξη για πλημμέλημα.

«Στην πρώτη καταγγελία έγιναν τα πάντα. Κατατέθηκε έγκληση και στην Εισαγγελία και στο αστυνομικό τμήμα για να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο και δυστυχώς τα αντανακλαστικά της αστυνομίας και της πολιτείας δεν έδειξαν το ίδιο. Αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα έπρεπε να συμβεί πριν από 3 χρόνια. Δεν ξέρουμε εάν μέσα σε αυτή την τριετία η συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν ίδια κι αν θυματοποίησε άλλες κοπέλες», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA