Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τοποθέτησε το tablet μέσα στο φέρετρο της Τζωρτζίνας «πάγωσε» το πανελλήνιο. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση αντικειμένων από το σπίτι στην Πάτρα στο οποίο ζούσαν τα τρία παιδιά σε μία προσπάθεια να βρουν από πού προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την κεταμίνη, δεν αποκλείεται η απάντηση να βρίσκεται θαμμένη μαζί με το παιδί, στα αρχεία του tablet. 

Εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας αναμένουν οι Αρχές, για να ανασύρουν το tablet που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στον τάφο του 9χρονου κοριτσιού σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Η διαδικασία που θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά την μακάβρια αποκάλυψη για το «θαμμένο» tablet που έγινε στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα και θέλει να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται ότι στην κηδεία, ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα. Πλέον οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη και αν κρύβονται άλλου είδους σκοτεινά μυστικά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δρόμο της πλήρους διαλεύκανσης.

Η συγκεκριμένη πληροφορία για το tablet της Τζωρτζίνας μεταδόθηκε από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία της Τζωρτζίνας. Το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και θα γίνει φύλλο και φτερό. Στα ίδια εργαστήρια βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη και το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη κατηγορούμενη έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη, χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε. Όπως μετέδωσε ο ALPHA η εκταφή θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA