Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια κηδείας ενός Ουκρανού στρατιώτη και αυτό γιατί ένας Ρώσος παπάς αποφάσισε να τη διακόψει, χτυπώντας με τον σταυρό του έναν άλλο ιερέα της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, επειδή εκείνος σχολίασε αρνητικά τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν! Η κηδεία έγινε στις 22 Ιουλίου και το βίντεο που κυκλοφορεί σχετικά με το συμβάν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό διακρίνεται ο Ρώσος παπάς Μιχαήλο Βασιλιούκ να τρέχει προς το βήμα, όπου μιλούσε ο Ουκρανός ιερέας Ανατόλι Ντούντκο και να ξεκινάει η συμπλοκή.

Διαβάστε ακόμη: Coca-Cola: Καταργείται το πράσινο μπουκάλι της Sprite

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Ουκρανός ιερέας αναφερόταν στον Βλαντιμίρ Πούτιν και συγκεκριμένα φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως ο Πούτιν εξαπέλυσε τον πόλεμο στην Ουκρανία για να προστατεύσει πιστούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αυτό, όπως φάνηκε, εκνεύρισε τον Ρώσο παπά, ο οποίος προσπάθησε να τραβήξει τον σταυρό απ' το λαιμό του Ντούντκο. Στην συνέχεια τον χτύπησε με τον σταυρό που κρατούσε στο χέρι του, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση στρατιωτικών για να σταματήσει ο καυγάς και να συνεχιστεί η κηδεία για την ανάπαυση της ψυχής του αδικοχαμένου στρατιώτη.