Μενού
aeroskafos-iaponia
Το αεροσκάφος που τυλίχτηκε στις φλόγες | X
  • Α-
  • Α+

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα αεροσκάφος της Japan Airlines, πιθανότατα λίγο μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Χανέντα στο Τόκιο, με φόντο τους 155 σεισμούς στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αεροσκάφος μετέφερε 367 επιβάτες και φέρεται να προσέκρουσε με άλλο αεροσκάφος της ακτοφυλακής.

Πλάνα που μεταδίδει ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NHK δείχνουν φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα του αεροσκάφους, καθώς και κάτω από το ρύγχος του. Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχνουν νερό στο αεροσκάφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (τοπική ώρα), ενώ οι επιβαίνοντες του Airbus A350-900 φέρεται να έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια από τη φλεγόμενη άτρακτο.

Σε live βίντεο από το σημείο διακρίνεται πλέον η φωτιά να έχει σβήσει στο μεγαλύτερο μέρος της, παρόλα αυτά καπνός συνεχίζει να βγαίνει από το κατεστραμμένο αεροσκάφος. Ακόμα, ο αεροδιάδρομος έχει γεμίσει αφρούς από την επιχείρηση της πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει η Japan Airlines, το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση. Αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Χοκάιντο προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης - απογείωσης έκλεισαν προσωρινά.

Δείτε επίσης:

Οι απουσίες στο Προεδρικό, η αντεπίθεση του ΚΚΕ και το στοίχημα Δούκα

Ποιος είναι ο «Δακτύλιος της Φωτιάς» στον Ειρηνικό - Οι 155 σεισμοί που σάρωσαν την Ιαπωνία σε λίγες ώρες

Ο ισοβίτης Μαξίμ Ζελίμ και μια μεταγωγή που κατέληξε σε τραγωδία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA