Μενού
dimitra-katsafadou
Δήμητρα Κατσαφάδου | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Στην κλοπή ύψους 290.000 ευρώ που έγινε στην εταιρεία της αναφέρθηκε με ένα βίντεο στα social media η Δήμητρα Κατσαφάδου λέγοντας ότι συγχωρεί όλους όσους καταχράστηκαν χρήματα και όσους προσπάθησαν να της κάνουν κακό.

Η ίδια επιβεβαίωσε την κλοπή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με έχει κλέψει το δεξί μου χέρι το αριστερό, το αριστερό μου πόδι το δεξί...», ενώ μάλιστα ανέφερε ότι την έχουν καταχραστεί και «έχουν ανοίξει δύο - τρεις φορές τα καταστήματά μου».

«Θέλω να ξεκινήσω αυτό το βίντεο, επειδή πολλά ακούστηκαν, πολλές ειδήσεις βγήκαν, αλλά για μένα το κανάλι επικοινωνίας είστε απευθείας εσείς οι ίδιοι δια ζώσης, σαν να σας έχω απέναντί μου, θα σας πω όλη την αλήθεια, μαζί με τη σκυλοπαρέα μου όλη την πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά στο βίντεο.

Έπειτα η Δήμητρα Κατσαφάδου πρόσθεσε: «Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και θα σας πω ότι η συγχώρεση προέρχεται από το ρήμα συγχωρώ και η σημασία της λέξης προκύπτει από την ίδια την ετυμολογία της. Δηλαδή αποτελείται από την πρόταση συν και το αρχαίο ρήμα χωρώ, που θα πει δίνω χώρο.

Άρα λοιπόν, θέλω να σας πω ότι εγώ έχω συγχωρέσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που μου έχουν ρίξει μαχαιριές στην πλάτη, που μου έχουν καταχραστεί χρήματα, που έχουν ανοίξει δύο - τρεις φορές τα καταστήματά μου. 

Όλοι αυτοί για κάποιον λόγο θα το έκαναν. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει. Ο μόνος που θα κρίνει και εμένα και τα δικά μου λάθη είναι ο Θεός. Μέσα από αυτά όμως, θέλω να σας πω ότι είναι όλα αλήθεια. Με έχει κλέψει το δεξί μου χέρι το αριστερό, το αριστερό μου πόδι το δεξί...».

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε: «Παρ’ όλα αυτά έχω μια υπέροχη ομάδα συνεργατών που είναι τα θεμέλια της La Vie en Rose και επίσης έχω όλους εσάς που είτε δια ζώσης με παίρνετε αγκαλιά και κλαίμε μαζί, είτε από τα μηνύματα μέσω διαδικτύου είτε από τα συγκινητικά σας γράμματα και τα δώρα που μου στέλνετε στο γραφείο, με κάνετε να μην είμαι καθόλου καχύποπτη με τους ανθρώπους.

Να διατηρώ αυτή την αθώα, αγνή αγάπη που έχω για όλους, γιατί μέσα από αυτή την αγάπη ανατροφοδοτούμαι, ξαναγεννιέμαι, εμπνέομαι, δημιουργώ. Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά, ρήματα δηλαδή; Εξάλλου εγώ τα χρήματα τα έχω για να τα δίνω σε αγαθοεργίες».

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μαθήματα»

«Τι κι αν μας έκλεψαν χαρτιά, δεν μας πήραν την ψυχή, αυτό το πηγαίο ταλέντο, αυτή την ατέρμονη αγάπη που μου τη δίνετε κι εγώ τη βάζω στις δημιουργίες μου και τελικά αυτή είναι η La Vie en Rose, είπε ακόμα η Δήμητρα Κατσαφάδου και συνέχισε:

«Μπορεί να έχω γίνει αναγνωρίσιμη, μπορεί από το πάτωμα να έχω φτάσει να με βλέπετε στον δρόμο και να μου μιλάτε, μπορεί όμως να είναι πάρα πολύ μεγάλες οι δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει, αλλά μέσα από εσάς, μέσα από τα σκυλιά που λατρεύω, ανατροφοδοτούμαι, παίρνω αυτή την άδολη, την ανιδιοτελή αγάπη και σας τη δίνω απλόχερα χωρίς καν να έχουμε ίχνος θυμού και κακίας μέσα μας».

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μαθήματα και από τους ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν με συμπαθούν και από τους ανθρώπους που μού έχουν κάνει άπειρες καταγγελίες, αλλά και από εσάς που κάνατε μια κακή πράξη εναντίον μου. Σας ευχαριστώ για τα μαθήματα. Κοστίζουν και αξίζουν πολύ περισσότερο από τα λεφτά που μου πήρατε. Σας λατρεύω όλους, πολλά φιλιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA