Μενού
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά | MEGA@GLOMEX
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο το βράδυ. Μεταξύ των ατόμων που θα δώσουν το παρών, είναι και η Φαίη Σκορδά, η οποία φαίνεται να...μετάνιωσε για το εισιτήριο της. 

Όπως διαπιστώνεται από το απόσπασμα του Mega, θα πάει όλη η ομάδα του «Buongiorno» και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αυτή που τους «έσυρε» καθώς φαίνεται ότι ακούει φανατικά τη μπάντα. 

Διαβάστε επίσης: «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα

Στο απόσπασμα, από την έναρξη της εκπομπής, ακούγεται το Master of Papets. «Αυτά θα ακούσουμε το Σάββατο; Αυτά θα ακούσουμε το Σάββατο; Πουλάω δυο εισιτήρια. Έχω δύο εισιτήρια. Τα χαρίζω μάλλον», είπε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια. 

«Τι φοράνε στην συναυλία; Τακούνια, όχι.», ρώτησε, με τους συνεργάτες της να της απαντάνε επίσης χιουμοριστικά. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...