Μενού
Η Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση
Μέγκαν Μαρκλ | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Χαμογελαστή και ευδιάθετη αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail ότι εθεάθη η Μέγκαν Μαρκλ, μετά το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος έκανε μία επίσκεψη-αστραπή στη γενέτειρά του για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, απαθανατίστηκε χαμογελαστή από τους παπαράτσι μέσα στο αυτοκίνητό της, κοντά στο σπίτι της στο Μοντεσίτο στις ΗΠΑ. Στο δημοσίευμα, η 42χρονη φορά τζόκεϊ καπέλο, μαύρα γυαλιά και πίνει τον καφέ της.

Ο Χάρι δεν είδε τον Γουίλιαμ

Ο μικρότερος γιος του Καρόλου, Χάρι, επέστρεψε στην Καλιφόρνια μετά το ταξίδι «αστραπή» που έκανε για να δει τον πατέρα του. Έφτασε στο Λονδίνο το μεσημέρι της Τρίτης και αποχώρησε 26 ώρες αργότερα, έχοντας δει τον πατέρα του για μόλις 45 λεπτά. Κατά πηγές, ο βασιλιάς ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος, μετά και την επέμβαση στον προστάτη και τις τελευταίες εξελίξεις, και ο Χάρι πιθανών να μην ήθελε να τον κουράσει περισσότερο.

Μετά τη συνάντησή του, ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα αναχώρησαν για την εξοχική τους κατοικία, από όπου θα συνεχίσει να εκτελεί μέρος των υποχρεώσεών του

Κατά την παραμονή του στη βρετανική πρωτεύουσα ο Χάρι δεν συναντήθηκε με τον αδελφό του, όπως ήλπιζαν πολλοί για να γεφυρωθεί, κάπως, το χάσμα ανάμεσά τους.

Να σημειωθεί πως ο Βασιλιάς κάλεσε προσωπικά τον Γουίλιαμ, τον Χάρι και τα αδέλφια του, Άννα, Άντριου και Έντουαρντ, για να τους ενημερώσει για τη διάγνωσή του, πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA