Μενού
Η Σάνεν Ντόχερτι στα American Humane Hero Dog Awards
Σάνεν Ντόχερτι | (John Salangsang/Invision for American Humane/AP Images)
  • Α-
  • Α+

Η Σάνεν Ντόχερτι στο νέο επεισόδιο του podcast της με τίτλο «Let's Be Clear», μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο και υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν θέλει να παρευρεθούν στην κηδεία της.

Η διάσημη ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανίζονταν και δεν τους θέλω εκεί» είπε στον καλεσμένο της, Chris Cortazzo, ο οποίος είναι ο καλύτερός της φίλος και υπεύθυνος για τη διαθήκη της. 

«Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι που τους κάνουν να εμφανιστούν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι» εξήγησε η ηθοποιός, σύμφωνα με το PageSix, και πρόσθεσε: «Όπως, δεν με συμπαθούν πραγματικά - και έχουν τους λόγους τους, και καλά κάνουν - αλλά στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούν τόσο πολύ ώστε να έρθουν στην κηδεία μου. Αλλά θα το κάνουν επειδή είναι το πολιτικά ορθό και δεν θέλουν να φανούν κακοί».

Η 52χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι ελπίζει αυτή η εξομολόγησή της να τους «απαλλάξει από την πίεση», σημειώνοντας ότι οραματίζεται την κηδεία της να μοιάζει με «μια γιορτή αγάπης».

«Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή οι άνθρωποι να λένε κατ' ιδίαν: "Δόξα τω Θεώ που αυτή η σκύλα είναι νεκρή τώρα"» ανέφερε επίσης. Όταν ο Cortazzo ζήτησε μια λίστα με τους προσκεκλημένους, η Σάνεν Ντόχερτι δεν κατονόμασε ονόματα. Αντιθέτως, αστειεύτηκε: «Αυτή είναι η καλύτερη, είναι η μικρότερη. Δεν μπορώ να σας δώσω μια λίστα με το ποιους δεν θέλω, γιατί αυτή είναι πολύ μεγάλη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA