Μενού
Ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης
Σταμάτης Γαρδέλης | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το «Δαφνί» πριν από περίπου δύο εβδομάδες, έπειτα από νοσηλεία του στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική επί σειρά ημερών, «συνέλαβε» η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στο σπίτι του, έπειτα από την πολυήμερη νοσηλεία του και όπως φαίνεται και στα πλάνα της εκπομπής «Super Κατερίνα», έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. 

Στα πλάνα που έφερε στο «φως» η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Σταμάτης Γαρδέλης καταγράφεται στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος να οδηγεί τη μοτοσικλέτα του, με το ρεπορτάζ της εκπομπής να αναφέρει ότι έχει επιστρέψει πλήρως στην καθημερινότητά του και επιθυμεί να επιστρέψει θεατρικά ή σε κάποιο τηλεοπτικό σίριαλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έκανε κάποιες σκοτεινές σκέψεις, όπως είχε πει, και πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Την είδηση ότι πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρείο είχε κάνει γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA