Μενού
Διπροσωπία
Διπροσωπία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Υπάρχουν άνθρωποι που σε θυμούνται μονάχα όταν θέλουν κάτι από εσένα, αλλά φροντίζουν να σου δώσουν την αίσθηση ότι σε αγαπάνε.

Αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια και δυστυχώς παριστάνουν ότι σε αγαπούν όταν θέλουν να πάρουν κάτι από εσένα. 

Τα ζώδια «ηθοποιοί»

Σκορπιός: Είναι ίσως το πιο χειριστικό ζώδιο. Θα αρπάξει την καλοσύνη σου από τα μαλλιά για να κερδίσει αυτό που θέλει. Ξέρει πώς να κάνει τα πράγματα να δείχνουν έτσι όπως θέλει παριστάνοντας τον καλό και τον αθώο. 

Υδροχόος: Μερικοί Υδροχόοι μπορεί να παριστάνουν πως ενδιαφέρονται για κάποιον ώστε να είναι αρεστοί. Χαμογελούν συνεχώς και κάνουν τους καλούς αλλά στην πραγματικότητα έχουν ένα τοίχος γύρω τους. Δεν του αρέσει να νιώθουν, άρα προτιμούν να παριστάνουν τα συναισθήματα τους. Πολλές φορές θα είναι δίπλα σου μέχρι που ξαφνικά θα εξαφανιστούν, έτσι γιατί μπορούν. 

Τοξότης: Είναι πάντα ζεστοί και ορεξάτοι, όμως καμιά φορά το παριστάνουν για να κερδίσουν κάτι. Θα σε κάνει να νιώσεις ότι σε νοιάζεται αλλά στην πραγματικότητα θέλει κάτι σε αντάλλαγμα. 

Δίδυμος: Σπάνια θα σου πει όχι και σε κάνει να νιώθεις ότι θα είναι εκεί ότι και να σου συμβεί. Το κακό είναι ότι τον νοιάζει πιο πολύ το φαίνεσθαι και συχνά θα παριστάνει τον καλό μόνο και μόνο για να μην χαλάσει την εικόνα του, που προσπαθεί να δείχνει τέλεια. 

Κριός: Θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο. Είναι σκληρός και ξέρει πως να παριστάνει ότι νοιάζεται, ειδικά όταν θέλει κάτι να πάει με τα νερά του. Αν τον πληγώσεις πρόσεχε γιατί θα σου κάνει τα ίδια μέσω της «θεατρικότητας» του.

Δείτε επίσης:

Ζεφύρι: Θύμα βεντέτας το 8χρονο αγόρι - Το σκότωσαν οι νονοί, λέει η μητέρα

«Στρατιώτες έρχονται, Θεέ μου ήταν λάθος να έρθουμε εδώ»: Συγκλονίζει μαρτυρία για όμηρο της Χαμάς

«Η καλύτερη δημαρχάρα»: Mιλήσαμε με κατοίκους του Βόλου για την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA