Το ταξίδι του Τριαντάφυλλου στον Άγιο Δομίνικο έφτασε -μετά από πολλές στροφές και σχεδόν έξι μήνες- στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης. Αφού «έσπασε τα κοντέρ» με 11 υποψηφιότητες αποχώρησης στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος παίρνει τον δρόμο του γυρισμού στην Ελλάδα.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο ένας ράβει ο άλλος ξηλώνει - Τριαντάφυλλος και Σάκης κάνουν λόγο για λυκοφιλία στη πεντάδα
Ο τραγουδιστής συζητήθηκε όσο λίγοι παίκτες, δίχασε το τηλεοπτικό κοινό και τους συμπαίκτες του και κάθισε στον πάγκο των αγωνισμάτων περισσότερο από ό,τι έτρεξε στις αρένες!
Το Twitter δεν θα μπορούσε παρά να στήσει «πάρτι» για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Ξέσπασε στον αέρα η Γιάμαλη: «Θα συζητάμε σοβαρά ποιος τα΄χε με το κορίτσι και θα την λέμε μήλο της Έριδος;»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.