Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «Εβδομάδα του Αμπελιού» ολοκληρώνεται, αφήνοντας 12 διαγωνιζόμενους στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022, μετά τις αποχωρήσεις της Βασιλικής Δροσάτου και της Φανής Ζιώγα από το διαγωνισμό μαγειρικής. Μαζί όμως με την εβδομάδα ολοκληρώνεται και ο κύκλος των φετινών MasterClass, αφού το σημερινό είναι και το τελευταίο της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η Καλλιόπη έκανε «κωλοτούμπα» και προκάλεσε την αντίδραση του Twitter

Θέλοντας να αφήσει γλυκιά επίγευση για το τέλος, ο chef κριτής Σωτήρης Κοντιζάς, με βοηθό του τον Χριστόφορο Κατσιάνα, ετοιμάζει για τους διαγωνιζόμενους ένα ιδιαίτερο opera cake. Kαλεσμένος, σε αυτό το τελευταίο MasterClass, ο chef και Food Stylist του MasterChef 2022, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ετοιμάζει μια εξελιγμένη εκδοχή ενός παραδοσιακού και αγαπημένου πιάτου.

Τα MasterClass αποδείχθηκαν ιδιαίτερα σημαντικά για τους διαγωνιζόμενους, αφού τους βοήθησαν αρκετά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, δίνοντας τους έξυπνες ιδέες και μαθαίνοντας τους νέες, χρήσιμες τεχνικές. Τα τετράδια κλείνουν και οι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται για τις νέες μαγειρικές προκλήσεις, που τους περιμένουν.

Έχοντας τα πολύτιμα εφόδια από τα MasterClass, είναι πια όλοι έτοιμοι για την τελική ευθεία, την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο του MasterChef