Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα του Θανάση Αλευρά, και μίλησε στους δημοσιογράφους για το μέλλον του στην τηλεόραση, ενώ διέψευσε τον Γιώργο Λιάγκα ότι θα κάνει βραδινό σόου. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» απάντησε: «Όταν συμβεί κάτι και έχω να πω κάτι, τότε θα το πω. Για να μη συζητάω κάτι δημόσια σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή ότι δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Είναι και πολύ νωρίς, για αυτό δεν λέω κάτι. Λέω χαζά… και φεύγω τώρα».

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: «Καίει» τη Balenciaga και συνεργάτες της για τα σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια - Απάντησε η Kardashian

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, που τον θέλει να έχει κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη για να αναλάβει ένα βραδινό show. «Το διαψεύδω ότι θα κάνω βραδινό show, παραγωγής του Κοκλώνη. Δεν έχει γίνει κάτι, είναι νωρίς. Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου, με συζητάτε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς, φέτος έχει ένα ενδιαφέρον», σημείωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι όπως έχει γράψει και η στήλη «Τηλεκοντρόλ», σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, επίσημη συζήτηση μεταξύ ΣΚΑΪ και Νίκου Μουτσινά ακόμη δεν έχει γίνει και ούτε έχει προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον κάποιο ραντεβού. Ωστόσο, επιθυμία του παρουσιαστή φέρεται να είναι μια πρώτη συζήτηση μετά τις γιορτές ώστε να έχει ο ίδιος μια πρώτη εικόνα και σε περίπτωση διαφαινόμενου διαζυγίου να έχει στη συνέχεια επαρκή χρόνο να διαπραγματευτεί με άλλους σταθμούς το τηλεοπτικό του μέλλον.