Μενού
Άννα Δρούζα
Άννα Δρούζα | NDP photos
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται το «φλερτ» Νίκου Κοκλώνη δηλαδή Barking Well Media και Άννας Δρούζα για επιστροφή της δεύτερης στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έχουν υπάρχει ήδη τουλάχιστον τρεις επικοινωνίες της βετεράνου παρουσιάστριας τόσο με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της εταιρίας παραγωγής όσο και υψηλόβαθμα στελέχη της.

Η αρχική πρόταση προς την Άννα Δρούζα ήταν να αναλάβει θέση coach ψυχολογίας στη μουσική ακαδημία του Fame Story. Αυτό το σενάριο δεν προχώρησε χωρίς να αποκλείεται να δούμε την παρουσιάστρια σε μια γκεστ εμφάνιση.

Τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει το ενδεχόμενο της επαναφοράς του «Μπορώ» στην απογευματινή ζώνη του Open τα Σαββατοκύριακα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Στραβελάκη. Κοινωνική δηλαδή εκπομπή προσαρμοσμένη όμως στο σύγχρονο τηλεοπτικό περιβάλλον.

Άννα Δρούζα: «Μπορώ» από το 2001

Το «Μπορώ» προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2001 μέσα από τη συχνότητα του Alpha και μετά από ένα πέρασμα της Άννα Δρούζα από την ΕΡΤ και συγκεκριμένα τη συχνότητα της ΝΕΤ επέστρεψε μέσω του Star το 2007.

Τελευταία απόπειρα επιστροφής της εκπομπής ήταν το 2014 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα επεισοδιακή.

Η εκπομπή βγήκε στον αέρα το Μάρτιο εκείνης της χρονιάς και διήρκησε λιγότερο από μια εβδομάδα με το κανάλι να δυσαρεστείται τότε από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης αλλά και τη θεματολογία αποφασίζοντας την άμεση διακοπή της.

drouza mporo.jpg
Η Άννα Δρούζα.

Τελευταία τηλεοπτική δουλειά της Άννας Δρούζα ήταν το 2015 η βραδινή κοινωνική εκπομπή στο Mega «Φονικά Μυστικά» η οποία επίσης διακόπηκε σε σύντομο αριθμό επεισοδίων.

Ένα τέτοιο concept έχει πέσει επίσης στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Νίκο Κοκλώνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA