Μενού
fame-story
Fame Story | @famestorygreece - Instagram
  • Α-
  • Α+

Προβληματισμό και συζητήσεις για την πορεία του «Fame Story» προκαλούν εντός Star τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το πρόγραμμα. Εξ’ αρχής τα νούμερα τηλεθέασης του καθημερινού επεισοδίου στις 23:00 το βράδυ σημείωναν πολύ χαμηλά ποσοστά, ωστόσο το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής έπεσε και το Live Show σε μονοψήφιο ποσοστό τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το τρίτο Live του Fame Story με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 8,4% στο σύνολο και 8,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. 

Σε πρώτη φάση έχει αποφασιστεί η μείωση των καθημερινών επεισοδίων από 4 σε 3. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ασχέτως των ποσοστών τηλεθέασης καθώς στις επόμενες εβδομάδες κάνει πρεμιέρα στις 23:00 το βράδυ η νέα εβδομαδιαία κοινωνική εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, που θα πάρει τη θέση ενός εκ των προβαλλόμενων επεισοδίων του Fame Story. 

Όσον αφορά στο εβδομαδιαίο σόου, το σενάριο που κυκλοφορεί έντονα αυτή τη στιγμή χωρίς όμως να έχει παρθεί οριστική απόφαση, είναι να μετακινηθεί από το βράδυ της Παρασκευής στο βράδυ του Σαββάτου. 

Θέμα πρόωρης ολοκλήρωσης του ριάλιτι δεν τίθεται, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Αντίθετα θα γίνουν κινήσεις για να ενισχυθεί το περιεχόμενο, τόσο στα καθημερινά επεισόδια όσο και στο εβδομαδιαίο live.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA