Μενού
i-magissa
Η Μάγισσα - ΑΝΤ1 | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στο Μαρούσι όσον αφορά στη συνέχεια της «Μάγισσας». Ναι μεν το πρόγραμμα είναι υψηλού κόστους που προσεγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ για το σύνολο των 72 επεισοδίων, από την άλλη, όμως, σημειώνει ικανοποιητικότατα ποσοστά τηλεθέασης που ανέβασαν κατά δύο μονάδες τον ΑΝΤ1 στο prime time και συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό 18 – 54 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη από την διεύθυνση προγράμματος δεν ανατρέπει τη βασική στρατηγική επιλογή του καναλιού του Αμαρουσίου, δηλαδή την επιμονή στην παραγωγή Ελληνικής μυθοπλασίας.

Ήδη συζητείται ο δεύτερος κύκλος της «Μάγισσας» που στην ουσία θα είναι ο … πρώτος. Τι σημαίνει αυτό; Πως σεναριογράφοι (Πέτρος Καλκόβαλης – Μελίνα Τσαμπάνη), παραγωγός (Γιάννης Καραγιάννης) και κανάλι επεξεργάζονται ένα prequel που τοποθετείται χρονικά κάποια χρόνια πριν το έτος 1817 οπότε και διαδραματίζεται η πλοκή του τρέχοντος κύκλου.

Τα προοίμια που συνοδεύονται από την κλισέ φράση «Έτσι ξεκίνησαν όλα» είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο Χόλιγουντ όσον αφορά σε μεγάλες blockbuster παραγωγής τόσο της μεγάλης όσο και της μικρής οθόνης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «House of Dragon» που ετοιμάζεται για τη δεύτερη του σεζόν στο HBO ΜΑΧ και αφηγείται την άνοδο και την πτώση του οίκου των Targerien πριν την έναρξη του «Game of Thrones», το οποίο με τη σειρά του θεωρείται ίσως η πιο εμπορική σειρά όλων των εποχών.

Όσον αφορά στο prequel της «Μάγισσας» θα «κλειδώσει» το αργότερο την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς, ώστε στη συνέχεια να κλείσουν και οι πρωταγωνιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ανεπίσημες συζητήσεις με κάποια από τα βασικά μέλη του τρέχοντος πρωταγωνιστικού καστ.

Δείτε επίσης:

Γιατί ο Κηφισός έχει πάντα κίνηση - Το φαινόμενο του «μπουκαλιού» που προκαλεί ουρές

Ανακοίνωσε έκτακτο «δώρο Χριστουγέννων» ο Μητσοτάκης - Ποιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν

Πώς είναι σήμερα το ιστορικό καφέ της Εθνικής οδού που όλοι οι οδηγοί έκαναν στάση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA