Μενού
Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα στο I'm a Celebrity Get Me Out Of Here
Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα στο I'm a Celebrity Get Me Out Of Here | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Το «I'm a Celebrity Get Me Out οf Here» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22:20 στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιανός μαζί με την Καλομοίρα υποδέχονται τους 14 celebrities που αναχώρησαν από την Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο… στην άλλη πλευρά του Αγίου Δομίνικου! 

Οι 14 συμμετέχοντες που προέρχονται από διάφορους χώρους της κοινωνικής ζωής και βρίσκονται ήδη στη ζούγκλα του νησιού, θα μοιραστούν σε δύο ομάδες των 7 ατόμων. Μια δοκιμασία θα κρίνει ποιοι θα μείνουν τις πρώτες μέρες στο camp των ανέσεων και ποιοι στο… βασικό camp! 

Η έλλειψη φαγητού δεν συμπεριλαμβάνεται στις «κακουχίες» του παιχνιδιού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η διαμονή των celebrities θα είναι εύκολη… Τριών ειδών προκλήσεις τους περιμένουν: δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, ψυχαγωγικά παιχνίδια και quiz καθώς και αγωνίσματα με τη «φιλική» συμμετοχή των ζώων της ζούγκλας! 

Κάθε εβδομάδα, μέσα από τη διαδικασία των αγωνισμάτων θα αποχωρεί ένας παίκτης, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα της οικειοθελούς αποχώρησης όταν κάποιος νιώσει πως χόρτασε…περιπέτεια! 

 

I'm a Celebrity Get Me Out οf Here: Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του παιχνιδιού

Το «I'm a Celebrity Get Me Out οf Here» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς από τις δοκιμασίες που θα περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities, κάποιες θα αφορούν στη βελτίωση της διαβίωσής τους στο παιχνίδι και κάποιες άλλες θα λειτουργούν σαν «κουμπαράς» όπου θα συγκεντρώνεται ένα ποσό για να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό! 

«I'm a Celebrity Get Me Out οf Here»: Πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22:20. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:20.

Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2023 στο Reader

Τι ισχύει με τα Πανεπιστήμια και τις σχολές

Ποια είναι η διαδικασία για Δήμους και Περιφέρειες

Πότε ένας συνδυασμός εκλέγεται από την 1η Κυριακή

Τι ισχύει με τους ετεροδημότες

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές

Ποιοι δικαιούνται άδειες και πόσες ημέρες ανά περίπτωση

Πότε είναι οι εκλογές και πώς ψηφίζουμε

Μάθε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζεις την Κυριακή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA