Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/12) στο «The 2Night Show» τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε την επικαιρότητα, με τον δικό του μοναδικό σατιρικό ύφος.
Ερωτηθείς για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, είπε: «Δεν έχει καμία ιδεολογία, κάθε μέρα την ψάχνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και ο Κασσελάκης το ζωντάνεψε λίγο, έφερε έναν ξένο αέρα, σαν τη "Θεία από το Σικάγο". Είναι κάτι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας. Δεν ξέρεις έτσι όπως αλλάζει η εποχή, που θα βρεθεί ιδεολογικά».
Λάκης Λαζόπουλος: «Από τον Σημίτη και μετά δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ»
Η κουβέντα στη συνέχεια έφτασε και στο ΠΑΣΟΚ, με τον Λάκη Λαζόπουλο να υποστηρίζει: «Τελείωσε το ΠΑΣΟΚ, από τον Σημίτη και μετά δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Τελείωσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Σημίτης δεξιοποίησε το ΠΑΣΟΚ. Αν έρθει να διαλέξω μεταξύ ενός συντηρητικού και ενός υπερσυντηριτικού κόμματος, δεν θα πάω στο υπερσυντηρητικό, θα πάω πιο προοδευτικά».
Δείτε επίσης:
Αρκάς: Πήρε θέση για τη σημαία με αιχμηρό σχόλιο και ροζ «καλημέρα»
Χούθι: Ποιοι είναι οι αντάρτες που επιτίθενται στο Ισραήλ και κάνουν ρεσάλτο σε τάνκερ
Μπαλάσκας: «Πέρασε τα διόδια με το pass και τα περιπολικά στην καταδίωξη έμειναν πίσω»
- Φωτιά στη μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εντοπίστηκαν τρεις νεκροί - «Έγινε φοβερή έκρηξη»
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Αττική και θυελλώδεις άνεμοι
- Σία Κοσιώνη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.