Σε άδεια έχει βγει η Άννα Λιβαθυνού από τον ΑΝΤ1 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το «Καλημέρα Ελλάδα» όχι όμως και με το κανάλι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στον σταθμό εξετάζονται διάφορες προτάσεις ώστε να καταλήξουν τι θα συζητηθεί από τη δημοσιογράφο για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.
Διαβάστε ακόμα: «Κινούμενη άμμος» το «Καλημέρα Ελλάδα»: Τι ακολουθεί στη συνέχεια
Ωστόσο ότι και να προταθεί στην Άννα Λιβαθυνού μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της ίδιας θα υλοποιηθεί καθώς ασφαλείς πηγές αναφέρουν πως η δημοσιογράφος είχε προνοήσει για αυτό στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν όταν μετακινήθηκε από το Action 24 στον ΑΝΤ1. Η από κοινού απόφαση θα παρθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όσον αφορά στο περιβοήτο «unfollow» της Άννας Λιβαθυνού προς τον Παναγιώτη Στάθη και τη διαγραφή των κοινών φωτογραφιών ο οικοδεσπότης του «Καλημέρα Ελλάδα» δεν ανταπάντησε με ανάλογη κίνηση.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.