Για την Eurovision μίλησαν ο Σάκης Ρουβάς και η Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους και κλήθηκαν να απαντήσουν για την θέση που κατέκτησε ο Akylas.
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ήταν δίκαιη ή άδικη η 10η θέση του Akyla στον τελικό της Eurovision 2026, ο Σάκης Ρουβάς είπε:
«Τι σημαίνει δικαιοσύνη σε αυτά τα πράγματα; Εμένα, να σας πω την αλήθεια, να σας πω κάτι που δεν μου αρέσει… Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος».
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ, δείτε τι γινόταν το 2004 και τι γίνεται τώρα», ανέφερε καταληκτικά ο Σάκης Ρουβάς.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.