Μενού
Γιώργος Λιάγκας - Το Πρωινό
Γιώργος Λιάγκας - Το Πρωινό | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Χρονικό διάστημα πολλών ραντεβού μεταξύ στελεχών καναλιών και τηλεαστέρων (εκτός κτιριακών εγκαταστάσεων των τηλεοπτικών σταθμών για ευνόητους λόγους), ακόμη περισσότερων τηλεφωνημάτων και διεργασιών στο παρασκήνιο. Η μεταγραφική σεζόν στη μικρή οθόνη έχει ανοίξει για τα καλά. Αυτά που έχουν «κλειδώσει» είναι σαφώς περισσότερα από εκείνα που εκκρεμούν, όμως, αυτά με τη σειρά τους είναι εκείνα που θα κρίνουν εάν θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής που θα φέρουν και καραμπόλες. 

Τα ραντεβού Λιάγκα με Alpha και ΑΝΤ1 

Τελικά η παραμονή του Γιώργου Λιάγκα στο Μαρούσι δεν είναι τόσο βέβαιη όσο πιθανολογούνταν τις προηγούμενες μέρες. Και αυτό γιατί την ώρα που ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν έχει ακόμη μιλήσει, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σαφώς και το σενάριο με τις συντριπτικές πιθανότητες είναι η παραμονή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του ΑΝΤ1 με συνέχεια του «Πρωινού», αλλά και επιστροφή του στη Late Night ζώνη του σταθμού με νέα εκπομπή μια φορά την εβδομάδα. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και η ανατροπή στο παρά πέντε της λήξης της τηλεοπτικής σεζόν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, συνοδευόμενος από στενή του συνεργάτιδα, έκανε ραντεβού με στέλεχος του ομίλου Alpha – Star, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί και τηλεφωνική επικοινωνία.

Από τον Alpha φέρεται να προτάθηκε στον δημοσιογράφο η παρουσίαση infotainment εκπομπής με lifestyle στοιχεία στη ζώνη 15.00 – 17.00, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του προτάθηκε ταυτόχρονα και εκπομπή στη βραδινή ζώνη.

Μετά από αυτό το ραντεβού ακολούθησε τις επόμενες μέρες συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα και με στέλεχος του ΑΝΤ1 σε εξαιρετικά καλό κλίμα. Υπενθυμίζεται ότι την άνοιξη του 2022 και πριν το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά που οδήγησε την παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ, είχε προταθεί στον δημοσιογράφο μετακόμιση στην απογευματινή ζώνη, κάτι το οποίο εκείνος είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

Όπως βέβαια τότε και το κανάλι από την πλευρά του είχε αρνηθεί να συζητήσει το ενδεχόμενο παρουσίας Λιάγκα και στη νυχτερινή ζώνη με εκπομπή. Εκκρεμεί τώρα το τελικό ραντεβού του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 για τη συνέχιση της συνεργασίας τους τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ικανοποιηθούν και κάποιες πρόσθετες επιθυμίες του δημοσιογράφου τόσο για την πρωινή όσο και για την υπό δημιουργία βραδινή εκπομπή του.

Πάντως στο θεωρητικό ενδεχόμενο μετακίνησης Λιάγκα στον Alpha είναι πασιφανές πως θα ασκούνταν πίεση στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου της με το κανάλι της Κηφισιάς με τα ποσοστά της εκπομπής της «Super Κατερίνα» να έχουν σημειώσει μικρή, αλλά αισθητή πτώση σε σχέση με τη σεζόν '22 – '23.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA