Μενού
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024 | (ΣΚΑΪ)
  • Α-
  • Α+

Τα spoilers επαληθεύτηκαν και έτσι την περασμένη Πέμπτη (18/4) ο Τζέιμς Καφετζής ήταν αυτός που αποχώρησε από το Survivor, αφήνοντας την τελευταία και κρίσιμη μονομαχία στη μέση. 

Ο παίκτης εξήγησε ότι θέλει να βρεθεί κοντά στον πατέρα του μετά τη μεγάλη περιπέτεια που εκείνος έζησε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού και αποχώρησε από το Survivor με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιώργο Γκιουλέκα να τον συνοδεύουν στην έξοδο χωρίς να μπορούν να κρύψουν τη στενοχώρια τους. 

Σήμερα Κυριακή (21/4) μια νέα εβδομάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκινάει στο Survivor αφού τα spoilers κάνουν λόγο ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα για οικειοθελείς αποχωρήσεις του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου, τις οποίες δεν έχουμε δει ακόμα στην οθόνη του ΣΚΑΪ.

Δείτε εδώ: Κλειδώνει ο καιρός για το Πάσχα: Άστατος με φυσιολογικές θερμοκρασία - Οι εκτιμήσεις

Συνεπώς, το ερώτημα είναι πότε θα τις δούμε και πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες στις δύο ομάδες μετά από τις αποχωρήσεις τριών δυνατών παικτών.

Survivor: Αλλάζουν όλα στις μονομαχίες

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις στους παίκτες. Όλα αλλάζουν και οι Survivors θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν από απόψε στις ψηφοφορίες αλλά και τις αποχωρήσεις αφού πλέον οι μονομαχίες μπορούν να είναι και μεικτές!

Μην ξεχνάμε ότι σήμερα Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και σύμφωνα με τα spoilers, θα κερδίσουν οι Κόκκινοι, στέλνοντας την αντίπαλη ομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Η τρύπα στην Καλλιθέα που άνοιξε πριν έξι χρόνια και δεν έχει κλείσει ακόμα

Η ελληνική παραλία για τους καλά μυημένους που αγάπησε ο Guardian - Ανήκει στις καλύτερες του κόσμου

Influencer βγάζει χιλιάδες επειδή τη μισούν - Είναι πιο πλούσια από τον Βρετανό πρωθυπουργό

Από τη Νικολούλη και τη Μενεγάκη στον Ευαγγελάτο: Όταν οι σειρές τρολάρουν τους σταρ της τηλεόρασης 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA